- Poradniki o zdrowiu
- Polecane
- Endokrynologia
- Okulistyka
- Ortopedia
- Stomatologia
- Alergologia
- Kardiologia
- Ginekologia
- Dermatologia
- Neurologia
- Laryngologia
- Urologia
- Pulmonologia
- Diabetologia
- Zdrowie
- Odżywianie i Diety
- Pediatria
- Badania i diagnostyka
- proktologia
- Psychiatria i psychologia
- Reumatologia
- medycyna estetyczna
- Hematologia
- Onkologia
- Chirurgia
- Czasopismo OSOZ
- Nefrologia
- Gastrologia

Dieta wątrobowa - na czym polega?
Żywienie w chorobach wątroby ma na celu dostarczenie składników pokarmowych potrzebnych do uzupełnienia niedoborów i regeneracji komórek wątrobowych. Jednocześnie żywienie powinno być dostosowane do stopnia wydolności narządu, urozmaicone i w miarę możliwości zgodne z upodobaniami żywieniowymi chorych. W jaki sposób skomponować jadłospis w diecie wątrobowej? Jakie produkty są zalecane, a które przeciwwskazane u osób zmagających się z chorobami wątroby?